Bejelentkezés
Felhasználói feltételek
 1. Technikai Szabályok:

  A szerver folyamatos (24/7) üzemben működik. Tilos a szerver szabályos működését akadályozni. A játékhoz tartozó kliensprogram bármilyen módosítása ugyancsak tiltott. Tilos továbbá, minden olyan program-alkalmazás futtatása a kliensprogrammal párhuzamosan, amely a kliensprogramra bármilyen közvetlen vagy közvetett hatással van, funkciójából elvesz, illetve hozzáad valamit.

  Ez alól csak a játék (Mu-Online.HU) honlapján, a letöltések menüpont alatti, admin által engedélyezett programok kivételek, ezen programok szabadon használhatóak.

  Tilos a játék hibáival (bugokkal) visszaélni.

  A technikai szabályokban foglaltak megsértése végleges BAN-t von maga után.

  Továbbá mindenféle macro recorder használata tilos! Ha az adminisztrátor úgy látja, hogy macro recorderrel reszeteltél "AFK"-ba az reszet felezést von maga után!

 2. A MuMaster-ek:

  A játék felügyeletét a MuMaster-ek (Adminok) végzik! A következő szabályok megsértése végleges bant von maga után:

  A MM-ek inzultása, sértegetése,

  személyükkel, nevükkel történő bármilyen visszaélés,

  munkájuk bárminemű akadályozása.

  A MM-eket ne terheljük whispering (személyhez szóló) üzenetekkel. Probléma esetén Lorenciában lehet kérdéseket intézni az aktuális online MM-hez. Ne várjuk el, hogy a MM-ek tárgyakat ajándékozzanak, mivel ezzel indokolatlan előnyhöz juttatnának egy-egy játékost a többiekkel szemben.

 3. Viselkedés a játékban:

  Általánosan elmondható, hogy a netikett betartása tökéletesen lefedi a szabályokat, de mivel néhány olyan funkcióval is bír a szerver, ami nem általánosan elterjedt az Interneten, ezért bővebben kitérünk néhány dologra.

  A játékba beépítésre került egy segédprogram, ami a trágár kifejezéseket szűri ki. Ennek a programnak a tudatos, szándékos kijátszása, megkerülése fokozottan büntetendő.

 4. Támogatás:

  Lehetőségeket van a szerver támogatására, hogy minél stabillabban és minél hoszabban tudjon üzemelni

  A támogatásokat honoráljuk játékon belül, viszont semmilyen szabály alól nem ment fel! Így a támogatásokat visszatéríteni nem tudjuk! Ennek tudatában támogasd a szervert!

 5. A felhasználónévre és jelszóra vonatkozó szabályok:

  A holnapon létrehozott felhasználóért a játékos tartozik felelősséggel. Tilos a felhasználónevet és a jelszót mással megosztani, másnak átadni, illetve a belépési adatokat másnak kiadni. Az ebből fakadó károkért (tárgy-lopás, karaktertörlés, stb.) felelősséget nem tudunk vállalni. Ugyanígy tilos az erre tett kísérlet is (pl.: eladó account hirdetése játékban, vagy fórumban).

  Ezen szabály megsértése végleges BAN-t von maga után.

  NE REGISZTRÁLJ OLYAN FELHASZNÁLÓNEVET ÉS JELSZÓT AMIT MÁR MÁS SZERVEREN EGYSZER HASZNÁLTÁL!

 6. A játékra fordított idő:

  Soha ne vidd túlzásba a játékra fordított időt, mert a túlzott játékidő ártalmas lehet az egészségedre! Minden nap fordíts kellő időt a pihenésre, alvásra! Tartsd szem előtt, hogy a játékra fordított idő ne menjen a pihenés és a normális életvitel rovására.

 7. Ezen szabályzatban foglaltak be nam tartása, illetve a MuOnline.HU játék és a hozzá tartozó weboldal, vagy fórum bármlyen nemű használata során a felhasználót ért közvetett, vagy közvetlen károkért a MuOnline.HU semmilyen felelősséget sem vállal. A felhasználót illetve környezetét ért károkért a felelősség kizárólag a felhasználót terheli.

  Mu-Online.HU